Zoeken

Club Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
27
28
29
30
31

Privacy

Motorclub BEAM, statutair gevestigd in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Motorclub BEAM verwerkt uw persoonsgegevens omdat u lid bent van onze vereniging.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Achternaam            - Emailadres

- Voorletters              - Begin lidmaatschap

- Voornaam               - Einde lidmaatschap

- Straat + huisnr.       - Reden opzegging

- Postcode                - Bankrekeningnummer

- Plaatsnaam             - Stallen ja/nee                    

- Telefoonnummer     - Bardienst ja/nee

- Motor(en)               

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers.
Als u er van overtuigd bent dat wij zonder uw toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld,
neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie indien aanwezig.

Doel en grondslag waarop wij persoonsgegevens verwerken

Motorclub BEAM verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Innen van de ledencontributie

- Verzenden van ons clubblad en nieuwsbrief

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is

Geautomatiseerde besluitvorming

Motorclub BEAM neemt nooit besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De in het overzicht persoonsgegevens genoemde onderdelen worden bewaard voor de periode van het lidmaatschap en kunnen in die periode niet verwijderd worden.

Na beëindiging van het lidmaatschap zullen deze gegevens alleen bewaard worden na toestemming van het lid dat zijn/haar lidmaatschap beëindigt.

Delen van persoonsgegevens met derden

Motorclub BEAM verstrekt uw gegevens niet aan personen en/of instanties die geen lid zijn van motorclub BEAM.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Motorclub BEAM gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Gegevens kunnen alleen verwijderd worden als u zich uitschrijft als lid van Motorclub BEAM. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Motorclub BEAM en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens van u waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Motorclub BEAM wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Motorclub BEAM neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens: www.mcbeam.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is de BEAM

Motorclub BEAM in het kort

De BEAM is een Amsterdamse motorclub gevestigd in het hart van Amsterdam, De club heeft een eigen honk, gezellige bar, een motorstalling en tevens een sleutelruimte.

Lees meer: Wat is de BEAM

Geschiedenis MC BEAM

mc beam

Kleine geschiedenis van de Motor Club BEAM

BEAM staat voor Berijders van Europese en Amerikaanse Motoren. De motorclub heeft haar honk in Amsterdam en bestaat uit ongeveer 70 mannen en vrouwen met een passie voor (klassieke) motoren.

Zoals veel clubs begint de BEAM als een groepje kerels die een gemeenschappelijke interesse delen. In hun geval waren het Harley Davidsons en ritjes maken. Dat groepje groeide en in 1962 besluiten ze een club op te richten: de Harley Davidson Club Amsterdam, ofwel HDCA.

Lees meer: Geschiedenis MC BEAM

Lid worden van MC BEAM

Wordt Lid van MotorClub BEAM

Het lidmaatschap bedraagt  € 55 per jaar.
Als BEAM clublid is er mogelijkheid om je motor te stallen, mits er plaats beschikbaar is, hier betaal je uiteraard stallingsgeld voor.

Meer informatie? Neem contact met ons op. (zie contact pagina)

 

Lees meer: Lid worden van MC BEAM

Stalling van motoren

Mogelijkheden voor het stallen van je motor

Er is een mogelijkheid voor leden van de BEAM om je eigen motor te stallen, er moet dan uiteraard wel een vrije plek zijn.

Lees meer: Stalling van motoren